Graffiti gallery

Ants on track / prijs: € 100,- / 60 x 80 cm

Picture 18 of 37

3 thoughts on “Graffiti gallery

  1. Ria Breedveld en Ton Patings organiseren elk jaar KUNST IN DE KOOI
    Dit evenement op 31 mei en 1 juni 2014 houden wij in de schaapskooi van Ottoland. Ruim 20 kunstenaars richten er hun eigen atelier in, exposeren hun werk, en geven demonstraties en uitleg over hun werk en of laten bezoekers iets uitproberen. In de vorige jaren was naast schilderen en beeldhouwen bv. de etstafel en het linosnede maken heel populair bij de bezoekers. Dit jaar is KUNST IN DE KOOI aan zijn 4e versie toe. Vorig jaar trokken wij ruim 400 bezoekers. De schaapskooi is een op traditionele manier nieuw gebouwd in 2010 en zo groot als een kerk. Een prachtige ruimte voor KUNST IN DE KOOI. Wij streven naar een breed aanbod aan disciplines, en zowel traditionele als meer experimentele kunst.
    Wilt u met ons meedoen of meer informatie? stuur een mailtje naar ajcbm@kpnmail.nl of bel mij 06 304 79 306.

  2. piet,
    e.e.a. bekeken. prachtige collectie. wil graag weten wat de afbeelding saxofonist kost en wat de afmeting is. is het mogelijk om nog meer beschilderingen op geinpregneerd hout te zien ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>